Bookmark this site E-Mail us Facebook Linkedin

Organizatori

HRVATSKA PRIVATE EQUITY I VENTURE CAPITAL ASOCIJACIJA

HRVATSKA PRIVATE EQUITY I VENTURE CAPITAL ASOCIJACIJAHrvatska Private Equity i Venture Capital Asocijacija (HVCA) ima za cilj pospješiti i pojednostavniti stvaranje pogodnog okružja za private equity i venture capital investicije u Republici Hrvatskoj i regiji, te postati središnjim mjestom okupljanja svih pripadnika private equity i venture capital industrije.

HVCA općenito smatra kako su private equity i venture capital investicije važan katalizator za razvoj i rast poduzetništva, tržišta kapitala i gospodarstva, te će svojim djelovanjem poticati razvoj i promicanje investicijske kulture u Republici Hrvatskoj i regiji. HVCA je organizirana kao neprofitna udruga, te je počasni član Europske Private Equity i Venture Capital Asocijacije (EVCA).
www.cvca.hr
 

INFOARENA GRUPA

INFOARENA GRUPAInfoarena Grupa je vodeća tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u organiziranju kongresnih aktivnosti s područja managementa, business intelligencea, human resources managementa, konzaltinga, ICT-a, marketinga i telekomunikacija.

Okupljajući vrhunske predavače i stručnjake, koji svojim iskustvom i poznavanjem prakse pružaju neizostavan izvor novih znanja, te baveći se uvijek aktualnim temama, Infoarena Grupa, postala je prepoznatljivo i nezaobilazno ime u organiziranju kongresnih aktivnosti, na području cijele Hrvatske.
www.infoarena.hr
www.ibj.hr


Ulaz za korisnike

Registriraj se za besplatan pristup forumu, newsletteru i informacijama o događanjima!

Zaboravili ste lozinku?

Registriraj se i postani novi korisnik!

Ulaz za Članove

Zaboravili ste lozinku?

Postanite novi član!

© 2005 - 2019 HVCA sva prava pridržana

Izrada Internet Stranica - Dizajn i CMS TOL TEAM

VentureXchange in SEE